Съвети за по-лесно влизане във форма.

Споделете с приятели!

Празниците отминаха и на дневен ред е флизането в добра форма за летните дни. Ако и ти все още не си успял да постигнеш мечтаната лятна форма, виж нашите съвети как да го постигнеш по-лесно и трайно.

  1. Консумиране на плодове и зеленчуци

Всички знаем за ползите от плодовете и зеленчуците. Освен богати на витамини и хранителни вещества, те подпомагат метаболизма и перисталтиката.

Някои видове плодове като лимон, грейпфрут и ягоди са изключително полезни за консумация в ранните часове на деня. Те помагат за прочистването на тялото. За повече енергия и при необходимост от сладка храна консумирайте1 банан. Той е богат на магнезий и ще ви засити за дълго време.

Зеленчуците могат да се консумират под формата на салата, супа, сок или печени и варени. Съветваме те да стартираш основните си хранения със супа или салата от пресни зеленчуци. По този начин те ще се усвоят правилно, а и ще запълнят стомаха ти и ще намалят чуството за глад.

  1. Месо и риба

След консумацията на салата можеш да преминеш към порция печено месо или риба. В топлите дни повечето хора предпочитат риба и морски дарове. Те са по-леки от месата и са богати на омега 3 полезни мазнини. Свежо месо и риба можете да откриете в супермаркети Бурлекс.

   3.Млечни продукти

Все по-разпространенисред спазващите хранителни режими са скир и йогурт. Те могат да се съчетаят с плодове, овесени ядки или гранола.

В супермаркети Бурлекс ще откриеш Скир Exquisa 400 г на промоционална цена. Добави към него гранола Sante с вкус на шоколад и се наслади на вкусна закуска.

Ако предпочиташ плодовите млека избери Olympus йогурт с вкус на кокос или праскова.

  1. Протеин

Протеинът е полезен за изграждането на мускулатурата ни. При достатъчна консумация на протеин, чувството за глад за захарни храни ще намалее. Ако все пак те измъчва пролетната умора и нямаш достатъчни сили следобед, те съветваме да имаш под ръка протеинов бар и да избегнеш да връхлетиш поредния шоколад.

Можеш да избереш между различните вкусове на FIT SPO, BORN Winner или DR. KESKIN на промоционалан цена до в супермаркети Бурлекс дo 18.05.

  1. Хидратация и енергия

За да функционира правилно твоето тяло трябва да го хидратираш достатъчно. В топлите дни трябва да се консумират допълнителни поне 2-3 чаши течности на ден. Ако намираш трапезната и минерална вода за скучна на вкус, те съветваме да опиташ вода с витамини MERLIN`S и вода с витамини DR.WITT. 

Ако все пак искаш да потренираш с вдигане на тежести, вземи минерална вода Горна Баня 10 Л на промоционална цена.

Вашият коментар