Обратно в училище!

Споделете с приятели!

Училищният звънец скоро ще удари. А вие готови ли сте да изпратите децата си обратно в училище?

За всяка майка е важно детето и да се храни с вкусна и пълноценна храна. За да сте сигурни в нейното качество ви съветваме да я приготвите вкъщи. Подготвили сме няколко лесни предложения за закуска или обяд в междучасието.

  1. Сандвичи

Разбрира се сандвичите са първи в списъка. Те могат да бъдат направени от бял или пълнозърнест хляб. Да бъдат вегетариански или с шунка. Използвайте храни, които могат да останат свежи дори в топло време.

За да улесните себе си и детето, използвайте пликове за сандвичи.

  1. Зеленчуци и плодове

В супермаркети Бурлекс винаги ще откриете свежи плодове и зеленчуци. Изпратете ябълка, банан, нарязано киви или друг любим плод на вашето дете. Към обяда включете краставица или морков. Приемът на витамини е изключително важен за здравословното състояние на децата и способностите на техния ум.

  1. Ядки

Шепа ядки са страхотен заместител на гризините и чипсовете, които се предлагат в училищните заведения. Те помагат и за ума и концентрацията. Уверете се, че детето ви не страда от хранителни алергии!

  1. Напитка

Хидратацията е важна не само за възрастните, а и за децата. За да бъде хидратирано вашето дете подгответе 1 бутилка минерална или изворна вода. По желание можете да добавите и кутийка сок или студен чай.

  1. Десерт

В случай че детето ви е на училище за повече часове, ще е необходим ода подготвите нещо, с което да поддържате енергията му в следобедните часове. Подгответе негов любим десерт, който да похапне ако следобед има нужда от сили. В супермаркети Бурлекс

ще откриеш разнообразие от пакетирани десерти, подходящи за деца. Ако сте късметлии и детето ви не консумира захар, можете да заместите шоколадовия десерт с ядков или протеинов.

Вашият коментар