Коледа 2022

Споделете с приятели!

Супермаркет Бурлекс

УСЛОВИЯ ЗА ПРОВЕЖДАНЕ НА КАМПАНИЯТА

Настоящите Официални правила уреждат провеждането на играта „Коледа 2022“!

Играта се провежда на територията на Република България.

Пазарувайте в супермаркети СВА в периода 10.11.2022 – 12.01.2023 и събирайте стикери! Последващото представяне на касова/и бележка/и включително комбиниране на касови бележки за достигане до минималната стойност от 10 лв, не дава право на получаване на стикер.

На касата на всеки магазин СВА, участващ в кампанията и в периода на Играта, може да получите безплатно карта-паспорт.

След като съберете необходимия брой стикери и ги залепите на обозначените за това места в картата-паспорт, ще имате възможност да закупите избран от вас продукт на промоционалната цена.

С един паспорт може да закупите до 2 от продуктите. Може да се ползват неограничен брой карти-паспорт.

Стикери може да бъдат събирани включително до 12.01.2023 г. С попълнените паспорти могат да бъдат закупени единствено и само посочените промоционални артикули.

Продуктите могат да бъдат закупени и на регулярни цени, без стикери.

Поради засилен потребителски интерес към Играта е възможно някои от промоционалните продукти да се изчерпят временно или постоянно в отделни магазини или в магазинната мрежа. СВА не може да гарантира наличността им във всички свои магазини през целия период на Играта.

Картите-паспорти ще бъдат отстранявани , ако не отговарят на условията на играта, повредени или фалщифицирани са или не отговарят на друго условие за автентичност.

СВА си запазва правото да преустанови и прекрати промоцията при възникване на непредвидени обстоятелства, по всяко време и без предупреждение, за което своевременно ще уведоми своите клиенти на сайта.

СВА си запазва правото да променя правлата на играта във връзка с остраняването на всякакви злоупотреби с тях и вреди на участниците в нея, за което своевременно ще уведоми своите клиети на сайта.

СВА не носи отговорност за загубени карти и стикери.

Организатор на играта: ЦБА АД, ЕИК: 202420609, със седалище и адрес на управлнение: гр. Варна, жк. Аспарухово, бул. Народни Будители 2, ет. 3.