Лоялна кампания “Лято 2024”

Споделете с приятели!

УСЛОВИЯ ЗА ПРОВЕЖДАНЕ НА КАМПАНИЯТА
  1. Настоящите Официални правила уреждат провеждането на Лоялна Кампания “Лято 2024”!
  2. Кампанията се провежда на територията на Република България. Списък с обектите, участващи в нея ще откриете на https://burlex.bg/магазини-бурлекс/
  3. На касата на всеки супермаркет Бурлекс в периода на Лоялната Кампания, всеки потребител може безплатно карта-паспорт.
  4. В периода на Лоялната Кампания от 30.05.2024 г. – 28.08.2024 г при пазаруване в супермаркети Бурлекс и достигане на сметка от 10 (десет) лева, получавате 1 стикер, за сметка 20 (двадесет) лева получавате 2 стикера и т.н. Съберете необходимият брой стикери и след залепянето им на обозначените места в картата-паспорт, имате възможност да закупите избран/и продукт/и от Кампанията с отстъпка до 50% от редовната им цена.
  5. С един паспорт може да закупите до два продукта. Може да използвате неограничен брой карти-паспорт.
  6. Стикери могат да бъдат събирани включително до 28.08.2024 г. С попълнените паспорти могат да бъдат закупени единствено и само посочените промоционални артикули до 28.08.2024 г
  7. Продуктите могат да бъдат закупение и на редовни цени, без стикери.
  8. Бурлекс си запазва правото да преустанови и прекрати кампанията при възникване на непредвидени обстоятелства, за което своевременно ще уведоми своите клиенти на www.burlex.bg. Кампанията е обект на тези правила в тяхната цялост и всяко публикуване на по-кратки, има само указателна цел.
  9. Бурлекс си запазва правото да променя правилата на Играта във връзка с отстраняване на всякакви злоупотреби с тях и вреди на участниците в нея.
  10. Бурлекс не носи отговорност за загубени паспорти, стикери.
Организатор на играта: ЦБА EАД, ЕИК: 202420609, със седалище и адрес на управление: гр. Варна, жк. Аспарухово, бул. Народни Будители 2, ет. 3.