Лоялна Кампания Brio Mocca Marble

Споделете с приятели!

Поради засиленият интерес от страна на клиентите, кампанията ще бъде удължена до 31.03.2024 г. или до изчерпване на наличните количества!

УСЛОВИЯ ЗА ПРОВЕЖДАНЕ НА КАМПАНИЯТА

  1. Настоящите Официални правила уреждат провеждането на Лоялна Кампания BRIO Mocca Marble!
  2. Кампанията се провежда на територията на Република България. Списък с обектите, участващи в нея ще откриете на www.burlex.bg
  3. На касата на всеки супермаркет Бурлекс в периода на Лоялната Кампания, всеки потребител може безплатно карта-паспорт.
  4. В периода на Лоялната Кампания от 23.11.2023 г. – 29.02.2024г при пазаруване в супермаркети Бурлекс и достигане на сметка от 10 (десет) лева, получавате 1 стикер, за сметка 20 (двадесет) лева получавате 2 стикера и т.н. Съберете необходимият брой стикери и след залепянето им на обозначените места в картата-паспорт, имате възможност да закупите избран/и продукт/и от Кампанията с отстъпка до 50% от редовната им цена.
  5. Последващото представяне на касова/и бележка/и или комбиниране на касови бележки за достигане на минимална стойност от 10 лв., не дава право на получаване на стикер.
  6. С един паспорт може да закупите до два продукта. Може да използвате неограничен брой карти-паспорт.
  7. Бурлекс си запазва правото да преустанови и прекрати кампанията при възникване на непредвидени обстоятелства, за което своевременно ще уведоми своите клиенти на www.burlex.bg. Кампанията е обект на тези правила в тяхната цялост и всяко публикуване на по-кратки, има само указателна цел.
  8. Бурлекс не носи отговорност за загубени паспорти, стикери.

 

Организатор на играта: ЦБА EАД, ЕИК: 202420609, със седалище и адрес на управление: гр. Варна, жк. Аспарухово, бул. Народни Будители 2, ет. 3.