40 мин
Време за приготвяне: 40 минути
Начин на приготвяне
Нарежете пилешкото месо на лентички. Натрошете кубчето бульон и налейте поливината част от бирата. Разбъркайте го гладка кашичка. Добавете соевия сос и подправките и разбъркайте отново. Овкусете пилешкото месо с маринатата и оставете за няколко минути да се маринова.
Разбийте яйцата и добавете останалата чат от бирата към тях. Разбъркайте добре.
Идва ред на панирането. Оваляйте всяко късче първо в брашно, след това яйце и накрая в корнфлейса. Загрейте олиото и пържете на маслена баня до златисто.
Сервирайте с млечен сос.
Продукти за 4 порции
Products for 4 portions
пилешки гърди
650 г
натрошен корнфлейс
250 г
яйца
2 бр.
олио
1 ч.ч.
бращно
0.5 ч.ч.
соев сос
2 с.л.
бира
50 мл
пилешки бульон
1 кубче
сол и черен пипер
На вкус