60 мин
Време за приготвяне: 60 минути
Начин на приготвяне
Смесете подправките. В подходящ съд сложете киселото мляко. Добавете чесъна, зехтина, лимоновия сок и смесените подправки. Разбъркайте добре и полейте пилешките бутчета.
Покрийте с фолио и приберете в хладилник за няколко часа или 1 нощ.
Наредете в тава, покрита с хартия за печене и печете в загрята фурна на 200 градуса с вентилатор до готовност /около 50 мин./
Добър апетит!
Продукти за 4 порции
Products for 4 portions
Зехтин
120 мл
Пилешки бутчета
20 бр.
Кисело мляко
800 г
Розмарин
2 ч.л.
Риган
4 ч.л.
Пушен червен пипер
2 ч.л.
Магданоз
На вкус
Босилек
2 ч.л.
Майорана
2 ч.л.
Машерка
2 ч.л.
Чесън
12 ск.
Лимон
2 бр.