Картофен пай

Споделете с приятели!

50 мин

Време за приготвяне: 50 минути

Начин на приготвяне

В тавичка за пай сипете сварените картофи и ги притиснете с дъното на тенджера, за да се оформи пай. Добавете заквасената сметана и заравнете повърхвостта с лъжица.

Разпределете нарязания лук. Посолете и подправете с чер.пипер. Поръсете с кубчета салам.

Завършете с настъргания кашкавал.

Печете в загрята фурна на 180 градуса до златисто.

Продукти за 4 порции

Products for 4 portions

сварени картофи с кожа

1 кг

заквасена сметана

600 г

червен лук/на полумесеци/

2 бр.

салам по избор /на кубчета/

200 г

кашкавал /настърган/

100 г

- +