40 мин
Време за приготвяне: 40 минути
Начин на приготвяне
Загрейте маслото в тиган с незалепващо покритие. Добавете нарязания лук. Сложете спанака и бъркайте до омекването му.
Свалете от котлона и оставете да изстине. В купа чукнете яйцата и разбъркайте. Смесете бакпулвера с брашното. Добавете към яйцата. Разбъркайте добре. Добавете млякото, щипка сол, черен пипер и разбъркайте. Добавете настъргания кашкавал, натрошеното сирене, задушения спанак и разбъркайте отново. Сипете в тавичка за пай, намазана с масло.
Печете в загрята фурна на 200 градуса, докато външния ръб стане златистокафяв.
Добър апетит!
Продукти за 4 порции
Products for 4 portions
брашно
0.5 ч.ч.
кашкавал
0.5 ч.ч.
козе сирене
0.5 ч.ч.
глава лук
1 бр
спанак
150 г
прясно мляко
1.3 г
масло
150 г
яйца
4 бр
бакпулвер
0.5 ч.л.
черен пипер
1 щипка
сол
1 щипка