50 мин
Време за приготвяне: 50 минути
Начин на приготвяне:
Измийте, почистете и подсушете брюкселското зеле.
В купа смесете яйцата, сметаната, червения и черния пипер, солта и разбъркайте.
Добавете брашното и разбъркайте.
Сипете брюкселското зеле в сместа и бъркайте.
Прехвърлете го в тавичка покрита с хартия за печене и печете в загрята на 210 градуса фурна с вентилатор за 20 мин.
Докато се пече, в купичка смесете барбекю соса, олиото, лютия пипер и чесъна на прах.
Извадете зелето от фурната и намажете със соса.
Печете още 10-15 мин.
Продукти за 4 порции
Products for 4 portions
брюкселско зеле
На вкус г
яйца
На вкус бр.
сметана
На вкус мл
червен пипер
На вкус ч.л.
брашно
На вкус г
черен пипер
На вкус ч.л.
сол
На вкус ч.л.
барбекю сос
На вкус г
олио
На вкус с.л.
лют червен пипер
На вкус
чесън на прах
На вкус ч.л.