Пилешка супа

Споделете с приятели!

30 минути

Време за приготвяне: 30 минути

Начин на приготвяне

В тенджера сложете да заври 1,5 л вода. Добавете пилешкото месо и изчакайте докато се свари. Отстранете пяната и извадете месото.

В пилешкия бульон изсипете нарязаните моркови, зелен лук и картофи.

Нарежете месото на малки късчета.

Добавете фидето към врящия бульон, след което добавете и месото.

Изчакайте докато се свари фидето и поръсете с магданоз.

Можете да сервирате.

Продукти за 4 порции

Products for 4 portions

пилешко филе

400 г

картофи

2 бр.

морков

1 бр.

пресен лук

2 стръка

фиде

30 г

олио

2 с.л.

черен пипер

На вкус на вкус

сол

1 ч.л.

магданоз

На вкус на вкус

- +