30 минути
Време за приготвяне: 30 минути
Начин на приготвяне
В тенджера сложете да заври 1,5 л вода. Добавете пилешкото месо и изчакайте докато се свари. Отстранете пяната и извадете месото.
В пилешкия бульон изсипете нарязаните моркови, зелен лук и картофи.
Нарежете месото на малки късчета.
Добавете фидето към врящия бульон, след което добавете и месото.
Изчакайте докато се свари фидето и поръсете с магданоз.
Можете да сервирате.
Продукти за 4 порции
Products for 4 portions
пилешко филе
400 г
картофи
2 бр.
морков
1 бр.
пресен лук
2 стръка
фиде
30 г
олио
2 с.л.
черен пипер
На вкус на вкус
сол
1 ч.л.
магданоз
На вкус на вкус