30 минути
Време за приготвяне: 30 минути
Начин на приготвяне
В тиган с незалепващо покритие, загрейте олиото. Добавете нарязаните на дребно лук и морков и задушете до омекване. Добавете гъбите и след това пилешкото месо. Разбъркайте и оставете за 3-4 минути.
Налейте виното и оставете да покъкри докато се изпари виното. Последно добавете доматите и подправките, след което оставете за още няколко минути на котлона, на слаб огън.
Продукти за 4 порции
Products for 4 portions
пилешко бон филе
500 г
домати консерва
100 г
печурки
150 г
лук
1 бр.
морков
1 бр.
бяло вино
0.5 ч.ч.
куркума
0.5 ч.л.
олио
3 с.л.
риган
0.5 с.л.
сол
На вкус на вкус
черен пипер
На вкус на вкус