Пилешко с бяло вино и къри

Споделете с приятели!

30 минути

Време за приготвяне: 30 минути

Начин на приготвяне

В тиган с незалепващо покритие, загрейте олиото. Добавете нарязаните на дребно лук и морков и задушете до омекване. Добавете гъбите и след това пилешкото месо. Разбъркайте и оставете за 3-4 минути.

Налейте виното и оставете да покъкри докато се изпари виното. Последно добавете доматите и подправките, след което оставете за още няколко минути на котлона, на слаб огън.

Продукти за 4 порции

Products for 4 portions

пилешко бон филе

500 г

домати консерва

100 г

печурки

150 г

лук

1 бр.

морков

1 бр.

бяло вино

0.5 ч.ч.

куркума

0.5 ч.л.

олио

3 с.л.

риган

0.5 с.л.

сол

На вкус на вкус

черен пипер

На вкус на вкус

- +