1 час и 15 мин
Време за приготвяне: 75 минути
Начин на приготвяне
1.Овкусете месото.
2.Загрейте олиото и запържете лука.
3.Добавете месото, запържете и налейте 50мл. вода.
4.Сипете нарязаните на кубчета картофи и оставете 4-5 мин да поврат.
5.Добавете брашното и разбъркайте.
6.Червения пипер, солта и зърната черен пипер.
7. Прехвърлете в огнеопорен съд и добавете консервата с грах и моркови.
8.Налейте вода до нивото на продуктите.
8.Сложете да се пече в загрята фурна на 180 градуса до готовност.
Продукти за 4 порции
Products for 4 portions
свинско месо
700 г
олио
4 с.л.
картофи
700 г
консерва грах с моркови
400 г
лук
1 глава
червен пипер
1 ч.л.
брашно
1 с.л.
универсална подправка
1 с.л.
черен пипер
На вкус зърна