Сладкиш с точени кори, ябълки и камембер

Споделете с приятели!

50 мин

Време за приготвяне: 50 минути

Начин на приготвяне

В купа смесете яйцата и пудрата захар и разбъркайте. Добавете сметаната и разбийте отново.

В голяма правоъгълна тава навийте корите на хармоника и ги разпределете.

Полейте корите с маслото.

Нарежете ябълката на тънки филийки и наредете между корите.

Нарежете и камембера и наредете между ябълките. Залейте с яйченятя смес.

Печете в загрята фурна на 180 градуса до златисто.

*По желание може да поръсите изпечения сладкиш с пудра захар

Продукти за 4 порции

Products for 4 portions

точени кори

400 г

масло /разтопено/

150 г

яйца

2 бр.

пудра захар

1 к.ч.

животинска сметана

250 мл

камембер

250 г

ябълка

1 бр.

- +