Хрупкав нахут на еър фраер

Споделете с приятели!

25 мин

Време за приготвяне: 25 минути

Начин на приготвяне

1. Изцедете нахута и го подсушете с кухненска хартия.

2.Загрейте еър фрайъра на 200 градуса.

3.Поръсете нахута със зехтин и разбъркайте добре.

4.Добавете подправките и отново разбъркайте.

5.Печете около 15минути, като разбърквате периодично.

6.Готовите хрупки сложете да изстинат напълно върху кухненска хартия.

Продукти за 4 порции

Products for 4 portions

нахут

1 консерва

зехтин

1 с.л.

сол

0.5 ч.л.

чесън на прах

0.5 ч.л.

лук на прах

0.5 ч.л.

червен пипер

0.5 ч.л.

лют пипер (по желание)

0.25 ч.л.

- +