25 мин
Време за приготвяне: 25 минути
Начин на приготвяне
1. Изцедете нахута и го подсушете с кухненска хартия.
2.Загрейте еър фрайъра на 200 градуса.
3.Поръсете нахута със зехтин и разбъркайте добре.
4.Добавете подправките и отново разбъркайте.
5.Печете около 15минути, като разбърквате периодично.
6.Готовите хрупки сложете да изстинат напълно върху кухненска хартия.
Продукти за 4 порции
Products for 4 portions
нахут
1 консерва
зехтин
1 с.л.
сол
0.5 ч.л.
чесън на прах
0.5 ч.л.
лук на прах
0.5 ч.л.
червен пипер
0.5 ч.л.
лют пипер (по желание)
0.25 ч.л.